Bine ai venit la Floraria Magique

Floraria online Magique - magazinul tau de Flori si Cadouri cu Suflet

Magazin Cluj Magazin Bucuresti Livrare in tara Flori si Cadouri de 8 Martie

Magique - Magazinul tau online de flori si cadouri - Livrari la domiciliu.

Termeni si conditiile de utilizare prezentate mai jos sunt aplicabile site-ului www.magique.ro 

Vizitarea si folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.


ACCESUL LA SITE 


SC Cadou cu Suflet SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe acest site, in interes personal, pentru a efectua activitati de achizitie a produselor prezentate spre vanzare.

Utilizatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul. Utilizatorul nu are dreptul de a copia, vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Cadou cu Suflet SRL, fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

Observatii:  
Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a te putea inscrie sau a putea comanda online produse de pe website-ul www.magique.ro. Unele produse listate pe acesta platforma de cumparaturi contin bauturi alcoolice, astfel incat trebuie sa ai 18 ani impliniti legal pentru a putea achizitiona si consuma aceste produse.

De asemenea, este important de stiut ca pe acesta platforma de cumparaturi onlne preturile includ TVA. 

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza aceasta platforma de cumparaturi online (denumita in continuare Cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

 

ACHIZITIE PRODUSE:

1. Metode de plata:

Platforma noastra de cumparaturi online iti ofera 3 metode simple prin care poti efectua plata produselor achizitionate:

 1. Plata online cu card credit sau debit (Visa sau Mastercard). Este cea mai usoara si rapida metoda de plata. Platforma de operare a platilor online agreata de noi este MobilPay si nu necesita crearea unui cont MobilPay.
   
 2. Plata prin virament bancar.
  Plata se va face catre:
  S.C. Cadou cu Suflet S.R.L.
  CUI: RO 31178050
  J12/297/2013
  In contul:
  Banca: ING Bank
  Cont RON: RO25 INGB 0000 9999 0469 2351
  După ce ai achitat te rugăm să ne trimiteţi pe mail copia scanată a ordinului de plată la adresa: comenzi@magique.ro
  Odata primita confirmarea platii, se va efectua livrarea.

   
 3. Plata prin Western Union
  Pasul 1: achită suma aferentă comenzii tale pe numele Farcas Remus, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, România.

  Pasul 2: te rugăm să ne confirmi plata prin e-mail la adresa comenzi@magique.ro, incluzând codul MTCN, numele, oraşul şi ţara expeditorului.
  Odata primita confirmarea platii, se va efectua livrarea.

2. Factura

Pentru factură bifeaza una din opţiunile de la Informaţii factură şi alege ceea ce ti se potriveşte.

3. Confirmarea comenzii si a livrarii

Pasul 1: odată lansată comanda, vei primi instant un email de confirmare a acesteia, generat automat de sistemul nostru, în care vei regăsi toate informaţiile pe care le-ai completat în formularul de comandă, inclusiv mesajul pe care doresti sa-l scriem pe card (in cazul in care ai optat pentru asta).

Pasul 2: imediat dupa livrare, vei primi confirmare pe email. Daca doresti confirmare prin sms sau telefonic, te rugam sa mentionezi asta in formularul de comanda, in sectiunea "alte observatii".

CONFIDENTIALITATE


SC Cadou cu Suflet SRL poate detine informatii despre dumneavoastra (informatii oferite de dvs. fie prin crearea de cont de utilizator al site-ului www.magique.ro, fie printr-o cerere sau printr-un formular de comanda etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre.

SC Cadou cu Suflet SRL va utiliza aceste informatii doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul www.magique.ro, cum ar fi:

a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

c) solutionarea cererilor sau intrebarilor dumneavoastra;

d) contactarea dumenavoastra in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.magique.ro, care credem ca ar putea fi de interes (ex. promotii, oferte speciale, etc.)

 

INFORMATII PERSONALE


Sunteti de acord ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt corecte si ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Prin accesarea contului dumneavoastra si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora, iar pentru corectarea sau actualizarea informatiilor personale, accesati acest link. SC Cadou cu Suflet SRL nu poate fi facuta responsabila pentru nici o eroare survenita in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei personale.

 

SECURITATEA DATELOR PEROSONALE


Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC Cadou cu Suflet SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  La cererea autoritatilor in drept si pentru efectuarea de verificari justificate in baza legii, datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise catre acestea, cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC Cadou cu Suflet SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa utilizeze aceste date strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC Cadou cu Suflet SRL.


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC Cadou cu Suflet SRL.


DREPTURI DE AUTOR


Intregul continut al site-ului www.magique.ro este proprietatea SC Cadou cu Suflet SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea oricaror elemente existente pe platform www.magique.ro (ex. texte, imagini etc.) fara acordul scris al SC Cadou cu Suflet SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice intrebari legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@magique.ro

 


DESCRIEREA PRODUSELOR


www.magique.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.magique.ro garanteaza acuratetea informatiilor de pe acesta platforma online. Pozele au titlu informativ. Culorile unor produse, mai ales nuantele unor flori din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori lipsesc din stoc, www.magique.ro poate inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original, cu mentiunea ca va incerca sa va contacteze telefonic, prin sms sau email pentru a va informa. In cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este ca ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. Marimea, forma, culoarea produselor disponibile online poate fi usor diferita.PRETURILE


Preturile afisate pe www.magique.ro includ TVA (24%) si (9%).

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se pot adauga costurile de livrare, daca este cazul.

www.magique.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile, in functie de schimbarile de pret la achizitie, cu atat mai mult in cazul florilor care sunt importate din Olanda.


COMENZI/LIVRARI


www.magique.ro livreaza comenzile in Cluj-Napoca in maxim 2 ore de la data confirmarii platii, in restul tarii livreaza florile in 4 ore si restul produselor in 24 de ore de la confirmarea platii. 

www.magique.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile in tara la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, zile libere official samd... Din motive independente de www.magique.ro pot exista localitati in care livrarea sa nu fie posibila din varii motive, iar clientul sa fie informat ulterior. In acest caz comanda se considera anulata iar clientului i se returneaza intreaga suma achitata.

TRANSPORT.

Transportul este gratuit.

TAXE SUPLIMENTARE

Nu exista taxe suplimentare. Pretul final platit de client este pretul produsului afisat pe site.

GARANTII SI LIMITARI

SC Cadou cu Suflet SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. SC Cadou cu Suflet SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC Cadou cu Suflet SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC Cadou cu Suflet SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere relivrarea produselor comandate in conditiile optime.


CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

CONDITII LEGALE


Site-ul www.magique.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

LITIGII


Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

DISPOZITII FINALE


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.